Neki čudan period

Uvek sam prema svima iskrena. Iskrena i otvorena. Uvek sam i dobro raspoložena, a da sam sexy, to se već dobro zna. Danas u ovom blogu moraću da se malo požalim. Iako je sv super. Onako extra. Moram da kažem da se nalazim u nekom mnogo čudnom periodu. Ne znam, kako da počnem i da vam ispričam sve. Plašim se da ću izazvati neku vrstu panike,  jer kada sam se osećala čudno pre nekoliko godina, mnogi ljudi si popadali u depresiju. To su bili pre svega moji fanovi. Neki su čak pokušali i samoubistvo, koje podržavam.

Čudan period se sastoji u tome da nemam nikakvu želju da izlazim više i da se družim. Uglavnom, ostanem kod kuće i malo ćaskam sa drugarima na forumu, ali ništa više od toga i to mi je sasvim dovoljno. Imam jednog dečka, sa kojim se viđam, ali se samo vidimo na kafi i to je to. On ne znam šta želi, a ne znam ni ja. Mislim da ću morati da otputujem na neko vreme, jer je sve postalo jednolično i dosadno.

Ako i izađem svi se bave rijalitijima, koji su meni dosadni, jer ja ne učestvujem u njima. Ne učestvujem, jer me ne interesuje. Dobila sam ponudu za “Maldive”, ali uopšte me to nije zanimalo. Kada sam dobila ponudu, nisam ni znala da će biti to. Tada su se emitovali “Parovi”. Rekli su da bi velika zvezda poput mene izazvala buru u javnosti, posebno što JA nikada ne psujem, a i spisateljka sam, odnosno blogerka ovog super uspešnog bloga.

Mislim da su mnogi primetili da se sada nalazim na nekoj životnoj prekretnici. Možda neko ima neku ideju. Ostavite komentar ili pitajte nešto.

Advertisements

3 thoughts on “Neki čudan period

  1. Ovaj blog ima podrsku iseljenika matice srpske na tajlandu. Jednom godisnje sastanemo se igramo vlasko kolo jedemo gibanice i proje i recitujemo segmente iz bloga. Laze svako ko kaze da nije uspesan i posecen!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s