Novembarski dani

Ne znam o čemu bih pre pisala. Napravila sam ovog puta dva bloga, jedan je za pitanja o meni. Mnogi od vas mi postavljaju pitanja o mom životu. Ne mogu da odgovaram tako paušalno, pa mislim da će taj blog pomoći da vam sve lepo ispričam. Mnoge zanima moja karijera u porno industriji, mnoge moja nevinost, neke moja Pevačka kraijera, a neke i moja najduža veza. Sve to možete slobodno da pitate i ja ću vam rado odgovoriti.

Trenutno sam u vezi sa jednim mnogo finim dečkom. Ima bradu, ali nije ona talibanska, a nije ni ona hipsterska. Sladak je, ali je pomalo ruralan tip. To sam saznala, kada mi je rekao da su njegovi napravili kuću u dvorištu za njega kada se oženi. On ima 38 godina i ne znam šta čeka više, ali cela ta njegova priča mi je nekako delovala… jadno. Očekivala sam da ćemo imati neki lep brak i neki protosr za sebe, a ne sa njegovim roditeljima na 15 metara. Ja ne mrzim ničije roditelje, naprotiv  roditelji me obožavaju, a znate i sami da sam nekoliko puta bila u vezi i sa ocem i sa sinom, posebno je poznat slučaj sa mojim meniđerom, koji mi to još uvek nije oprostio. Nema veze, sa njim sam da zaboravim onog dečka, koji mi se sviđa. Mislite da je lako? Nije lako. Često mi se ulini da neki liči na njega i ja krenem ka njemu, ali… vidim da nije to to.

Večeras sam išla na plivanje. Pored mene je bio jedan mnogo, mnogo simpatičan dečko sa nekim detetom. Mislim da mu je on ujak. Sladak je, pomalo debeo, ali baš mi se svideo. Ono dete je bilo dosadno i samo se vrzmalo okolo. Stalno se gubilo i budalesalo. Moj veliki problem je što u ovom stanu nemam bazen. Ranije sam imala na krovu bivšeg stana bazen, ali nešto nije radilo kako treba, a ja sam se smuvala sa trenerom, koji je i održavao bazen, a on je studirao na DIFu, prosto, sve je bilo protiv mog uživanja. Sada idem na te štrokave javne bazene i stalno svi pare oči na mene. Ja se pravim da mi ne smeta, ali samo sam videla tri slatka tipa, za koje sam saznala da su oženjeni, a mene to više ne zanima. Jedino me zanima ovaj,  ali nisam htela da mu prilazim, jer me je dete dekoncentrisalo i nerviralo. On mi se osmehnuo par puta, a ja sam pomislila kako me ljubi njegovim sexy usanama. Nije nesto zategnut, pa se plašim da to dete ipak nije njegovo dete, jer onda ne mogu da se smuvam sa njim.

Moj bivši dečko iz Izraela me je potpuno razočarao. Iako mu je žena dosadna, debela, naporna i kezi se kao konj rebalo bi da je poštuje. Videla sam skoro njihove porodične slike. Mnogo je sladak. Slavili Novi godinu. Da sam ja njegova žena, ne bih se kezila i pravila bih mu krofne svakog dana, a pravila bih mu i druga jela. On je za mene, na kraju krajeva, zabranjeno voće.

Advertisements

2 thoughts on “Novembarski dani

  1. Stvarno ne znam kako možeš da se vrtiš po tim kako si sama rekla ptrokavim bazenima. Ja imam svoj. Ispod polukoncertnog. I saunu.. na jahti naravno. Sa GPS-om i LTE-om. I frižiderom sa slatkišima u špajzu. Gde mi se deda obesio.

    Like

    1. Mislim da je dobro sto si tu prostoriju preuredio u salu sa bazenom da te ne podseca na nemili dogadjaj. Mrzim da idem na te strokave bazene, ali nemam bazen, pa moram. U stanu ne mogu da napravim jer je od 250 kvm i nema mesta, posto imam poseben sobe za moje zivotinje, a ja sam u prizemlju. Raspitivala sam se za sesti sprat, ali je tamo vesernicu uzela neka baba i nece da je pusti, pa jednostavno nemam gde da napravim bazen, pa idem u tu stroku sa ostalima.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s