Q&A – USKORO!

Iznenadila sam se da su ovde izmenili izgled bloga, pa sam se malo uplasila, a plasim se da nije ovo neka nova strana, pa ne znam kako cu je izbrisati. Ja volim samo da je jednostavno i dostupno. Posle cemo sve lako.

Dragi drugari, zatvorila sam u ponoc Q&A deo, dakle, vise ne mozete slati pitanja. Ne smem da kazem, ali sam se pokajala, jer je doslo mnogo pitanja i sada cu morati da zaposlim nekog da ih razvrsta. Najverovatnije ce biti grupisani u Sex&A, Politika&A, Religija&A, Ljubav&A, Knjizevnost&A, Film&A i JA&A. Ne zelim da neko ostane uskracen za odgovor, ali vas ima mnogo koji su postavljali ista pitanja, mnoge zanimaju iste stvari, mnogi zele da budu anonimni. ODmah mogu da vam kazem pozivi za vodjenje ljubavi sa nekim ili sa nekim od clanova njegove porodice (zenom, bratom, ocem, stricem, ujakom, svastikom i sl.) nece biti razmatrani, jer ovo su pitanja, a ne ponude.

Moolim vas da budete strpljivi, zaposlicu nekog menidjera za vasa pitanja, pa cu vam odgovarati sto je pre moguce. Ne saljite ih vise, osim ako nije nesto hitno, ali ta pitanja ce biti objavljena tek posle razmatranja koliko su zaista hitne. Morate da shvatite da mi je stiglo pre cetiri hiljade mailova.

Budite strpljivi, voli vas samovasa,

Moderna PevaCica

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s