Izgleda da je ovaj dečko pravi

Neko će reći da se upornosti, istrajnost i slične osobine isplate, ali ne mogu baš da se složim u potpunosti. S jedne strane da, s druge, ne. Evo moj najnoviji primer. Smuvala sam se pre par dana s jednim dečkom. Sladak, bogat, zreo, ljubazan, malo priglup, ali je zanimljiv. On moj blog i moj rad ne shvata ozbiljno, ali ja sam njega shvatila ozbiljno. Vidim da bi on da se ženi, jer se ostvario. Ima dobar auto, veliku kuću, nekoliko stanova. Zna lepo i da se obuče. Još nisam bila kod njega, ali jedva čekam. Večeras mi je poklonio ogrlicu sa tri predivna safira, koji se uklapaju sa bojom mojih očiju. Kaže da je to kupio uBelgiji u Antverpenu i da je prošvercovao za vreme Miloševića i da je to čekao da da pravoj devojci, a to sam, izgleda, JA. Baš sam srećna zbog toga. Volela bih da naša ljubav večito traje i da se super zezamo i imamo puno dece. Nadam se da će imati bujnu kosu kao ja, jer je on proćelav. ❤

Advertisements

6 thoughts on “Izgleda da je ovaj dečko pravi

  1. Pokusavas mi dokazati kako vjerujes u to da imas nekog.. I ti i ja znamo da lazes samu sebe, mene nikako.. Sto prije prihvatis stvarnost, to bolje za tebe.. Ako si debela, smrsaj, ako si ruzna zaradi za estetsku hirurgiju..

   Like

   1. Frane, sta je s tobom? Nema potrebe da me vredjas i sl. Postoje ljudi, koji su me upoznali i znaju kako izgledam, tako da me u sustini ne interesuje preterano sta mislis o meni. 😉 Ovaj blog je o ljubavi, iskrenosti i plemenitosti nemoj da ga trujes. Ja imam decka, ali nemam onog kojeg zelim.

    Like

 1. A ne duso draga, nisam ja taj koji tebe vredja, samo mislim da trenutno nisi svjesna svega oko sebe.. Zaljubljena djevojka, ciji decko ima toliko stanova, takve poklone poklanja, nema vremena da isprati sve na forumu i smara bas svakog svojim glupim humorom koji je ujedno i spamm.. Evo ne diram te vise, popusti i ti na forumu.. Zz !

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s