Moja erotska priča

Razmišljala sam da li da napišem ovu priču ćirilicom, ali sam zbog mojih obožavalaca širom sveta odlučila da bude latinicom. Latinicom i najčešće pišem, jer sam školovana po Srednjoj i Zapadnoj Evropi, ali i Americi i Kanadi. Mnogi moji prijatelji iz Izraela mi zameraju, zašto ne pišem na hebrejskom da bi me lakše pratili, ali kao što je već svetski poznato hebrejski govorim SAMO u Izraelu. Tako sam odlučila, jer sam jako nostalgična i svaki put, pa i sada, mene uhvati neka seta za mojom prelepom zemlja mog veselog i iskrenog detinjstva u kojoj sam bila srećna, tužna, ali i jako zaljubljena. Tamo sam doživela prve ljubavi i prva razočaranja. Tu sam videla, kako ujak mog bivšeg dečka tumači neke glupe zakone protiv naše ljubavi, za koju sam se ja borila, a moj dečko je samo sedeo kao neka mula i gledao u tog odvratnog čoveka. Posle hebrejskog moje omiljeno pismo je srbska ćirilica. Njom često pišem, ali zbog mojih međunarodnih fanova, ponovo kažem, pišem latinicom. Da se ja vratim na priču. Razlog zašto bih pisala ćirilicom je moja najbolja drugarica iz Bugarske Preslava.

Preslava i ja se znamo preko deset godina. Upoznale smo se, kada sam ja bila u vezi sa jednim dečkom iz Grčke. On se njoj potajno sviđao, ali nije nikom htela da kaže. To je bilo pre desetak godina. Ona je starija od mene pet godina. Da, tada je imala 20 godina. On i ja smo otišli u jedan klub, u kojem je ona radila kao striptizeta. Ona je posebno igrala oko našeg separea. I bila je baš napadna prema mom dečku. On je baš bio sladak i zgodan. Sada on ima 45 godina i dalje je simpatičan, ali se ofucao. Više ne sme da nosi bela odela, jer je tu stomačić. Meni je bilo malo dosadno da gledam kako se ona uvija oko te šipke, a ovom mom ispale oči, pa sam i ja skočila da igram. Ja sam bila super obučena, a ubrzo sam ostala samo u brusu i gaćicama. Ona se iznenadila, kako ja dobro igram i kako sam vešta na šipci, a ubrzo se ceo klub skupio. Kada smo završile tačku, ona me je pitala za neke pokrete, posle smo se videle još par puta i postale smo najbolje drugarice. Kada sam raskinula sa tim dečkom, ona se smuvala, pošto sam se ja smuvala sa njegovim najboljim drugom. On je brodovlasnik, ali sam provela leto na njegovoj jahti i baš je bilo dobro. Preslava mi je posle rekla da je ovaj moj dečko bio dobar samo jedan dan, a posle je shvatila da je mnogo dosadan. To je kada neko zasniva svoju sigurnost na novcu, pa kad ga izgubi izgubi i karakter. Pametnoj dosta!

Preslava je bila ovih dana kod mene, pa smo zajedno otišle u jedan spa u Beogradu. Bilo je odlično. Masaže, biljne maske, aroma terapija. Sve je bilo fantastično. Tu sam upoznala jednog tipa, koji ima oko 50 godina. Nisam baš sigurna, ali to nije ni važno. On je sladak i vozi Pošea. Slučajno sam pogrešila i otišla u muški deo sa tušem. Ja sam mu rekla: “Izvinite, da li je ovo ženski deo?” On mi je rekao: “Neee, ali nije strašno, možeš i ovde da se istuširaš.” Pustila sam toplu vodu na sebe. Slivale su se tople kapi preko mog tela i mog kupaćeg. Preslava se još zadržala na nekoj masaži, a ja sam se osećala kao pod vodopadom. Bilo je mnogo lepo. Počela sam da stavljam gel za piling i odjednom samosetila njegovu ruku na mojim leđima. Ubrzo sam pod kapima tuša počela da osećam toplinu njegovog tela. Nežno me je dodirivao, a ja sam osećala kako u mene prodiru hranljivi sokovi iz gela i onih mrvica u njemu. Želela sam da mi se približi počne da ih što snažnije utrljava. Ne samo u leđa, nego i niže, ali i u moje grudi. Bio mi je iza leđa i prešao je na stomak. rukom mi je utrljavao hranljivi gel, a osećala sam njegove snažen grudi i glavu na mojoj kosi. Bilo mi je baš lepo. Rekao mi je: “Ja sam maljav, možda ti je nezgodno.” Pomislila sam: “Ne moraš da mi to govoriš, to sam odmah primetila.” Rekla sam mu: “Ne!” Okrenuo me je vešto i počeli smo da se ljubimo. Približio me je svom šorcu, ja sam mu rekla da sam nevina, a on je rekao: “I moja ćerka je. Malo je mlađa od tebe, ali ti si mnogo seksipilna. Izazovna.” Malo mi je bilo neprijatno, ali sam nastavila da se ljubim sa njim, da se snažno grlimo pod tušem, koji nije prestajao da teče. Zagrlila sam ga snažno i skočila sam nogama sam ga obrgrlila oko struka. On je rekao: “Kako si zgodna. Dobio sam snagu da te nosim tako.” Onda smo se i dalje ljubili. Krenuo je da mi skine gornji deo mog roze kupaćeg sa plavim šljokicama, ali sam mu rekla: “Ne, čuvam se za brak.” On je rekao: “Hoću ja da budem taj srećnik.” Pomislila sam da je on baš muškarac za mene. Grlila sam ga, pa sam mu mazila njegova sažna leđa. Onda sam se spustila i on mi je bio iza leđa. Ponovo smo se ljubili, a on je rekao: “Ne mogu više to da izdržim. Kako si seksi! Prava si bomba!” Opet sam se okrenula i nisam mogl da prestanem da se ljubim sa njim. Povukla sam ga za ruku da pođemo i on je krenuo. Rekla sam mu: “Toliko si zgodan i seksi da ovo može večno da traje. Ja moram da idem čeka me drugarica.” On je rekao: “Voleo bih da te vidim još jednom. Sada smo skoro goli ne možemo da razmenimo telefone.” Rekla sam mu: “Ako sudbina bude htela. Srešćemo se opet!” Poljubila sam ga i otišla u svlačionicu.

Ispričala sam ovo Preslavi, a ona je rekla da je to super doživljaj i da je trebalo da joj se javim, jer je pomislila da sam je ispalila.

*Ovo se desilo, u stvari, Preslavi, a ja sam je čekala zabrinuta, ali sam napisala kao da se desilo meni. Presl

Nadam se da Vam se svidela priča, dragi moji.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s