Categories
Ljubavni zivot Love Life Pozitivne misli Uncategorized

Tišina

Mnogi moji fanovi mi se javljaju i pitaju me zašto sam zanemarila blog. Htela sam da objavim pismo moje fankinje Nataše, koja ima samo 14 godina i obožava moj blog. Ona kaže da sam joj ja velika inspiracija i da iz mojih blogova mnogo nauči, ali i da se lepo provede i oraspoloži. Uvek mi je drago kada čujem da nekom ulešam život, jer sam ja po prirodi pozitivna i vesela osoba, koja podržava ljubav i radost, ali zato ima nultu toleranciju za negativnost, komunizam, islam, laž i foliranje.

Istina je da ne pišem toliko često blogove, jer sam zaljubljena. Iako sam počela da pišem blogove još kao zaljubljena, ipak malo mi je teško kada razmišljam i pišem, jer mi dolaze misli o dečku koji mi se sviđa. Ne bih sada ponavljala o njemu ko je i kako smo se upoznali i kako se on u mene zaljubio, pa ja u njega, a onda on sada kao ima neku vezu, pa je nešto umislio da je bitan. Tako, kada počnem da listam mislio obavezno počnem da razmišljam o njemu, a tada mi je teško da pišem.

Evo i sada, poslala mi je drugarica poruku da joj je dete dosadno, a to dete inace ona kljuka lekovima kao ćurku i mora da bude bolesno, kad su mu sve bakterije postale neosetljive. Mnogo je dosadna. Ona je inače jako nepismena, a htela bi da radi kao sekretarica. Ja joj kažem da se učlani u SNS i da joj je to životna prilika, jer takvo znanje pravopisa je upravo ono što fali SNSu da se pokaže u punom svetlu. Mala slova vlastitih imena, negacija s glagolom, ustaljene floskule, kao na primer “obzirom” i pri tom, ona misli da bi mogla da ide i u “Slagalicu”, ali je ometaju kilava deca i muž, kojem mora da kuva. Jednostvano me je iznervirala, što neće da iskoristi životnu priliku, jer kada dođu normalni obrazovani ljudi na vlast, ona neće moći da radi ni u pauku.

Dakle, opet moram da kažem da nisam napustila blog, nego samo malo sam isporila, a možete me pratiti na Tviteru Moderna Pevacica. Tu sam jako popularna i svi me obožavaju kao i ovde. 

Znate da vas uvek voli vaša Pevačica.

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

2 replies on “Tišina”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s