Categories
Serbian custom Srpski obicaj Uncategorized World policy

Da, ali NE!

Uvek su mi zanimljive rasprave u Srbiji.Sada je trend komunizam,ateizam i mesozderstvo.Detetu treba dati izbor,ali… 

 

Uvek su mi zanimljive rasprave u Srbiji.Sada je trend komunizam,ateizam i mesozderstvo, iako mislim da je ovo već duže vreme. Pod kožu glupavog naroda se lako uvukao komunizam, koji sa sobom nosi ateizam, a sada kao jedna od obaveznih stvari je biti protiv osoba koje ne jedu meso. Tada si coool. O pederluku neću ni da spominjem. Za vreme gej parade najviše se pomame ‘dokazani’ heteroseksualci, koji se brinu za porodicu i decu da će neki tamo pederi učiti decu da budu homoseksualci, da će ih zlostavljati i da će dete biti zbunjeno kako je to imati mamu i mamu ili tatu i tatu, dok često čitamo kako je tata ubio mamu i to dete. Izgleda da ga je najbolje ubiti ili baciti u kontejner da bi moglo najlakše da se reši suvišnih pitanja, a učestali slučajevi pedofilije su možda sasvim normalni, jer je u pitanju heteroseksualni odnos.

Mnogo ‘pametnih’ i ‘obrazovanih’ ljudi mi doskače pitanjem kako ću hraniti dete kao veganka. Pored toga, detetu treba dati izbor, pa da samo odabere. Možda ću ja mom detetu dati da ne jede meso, pa ako mu se svidi, zašto da ne nastavi. ‘Kad napuni 18 godina, može da radi šta hoće.’ Izgleda da u slučaju nemesnog života, taj izbor baš i nije prikladan. ‘Ali to škodi po zdravlje!’ Škodi i alkohol i dovodi do mnogo gorih posledica, pa ipak se deca opijaju od 12 godine. Izgleda da je baš lako biti ‘pametan’.

Kada imamo problem u državi, neko mnogo pametniji ubaci glupom narodu zabavu u vidu: ‘Da li učiti Darvina ili ne?’ I tako skoči masa da objašnjava teoriju evoluciju, kako je kreacionizam retrogradan, bla, bla, bla. Kao što niste bili prisutni kada je Bog stvorio svet, tako niste bili prisutni ni kada je majmun postajao čovek. Tako dok se raspravljaju budale ‘pametan’ postane predsednik, premijer i, verovatno, još nešto treće. Uklone se slike žrtava politike koja se ponovo vraća, a koja je odvela u smrt te jadne ljude. Ne znamo granice države, uzimaju nam se plate i penzije, ali nam je važnije da li su Adam i Eva nastali Božijom željom ili upotrebimo izraz suprotan od majmunisati ‘ljudisali’. Rezultate ‘ljudisanja’ vidimo na svakom koraku.

Ateizam je toliko dobro ukorenjen u Srbiji. Ovde niko i ne zna šta je ateizam, ali je coool to reći. Ja sam već ranije navela da komunistička praksa da se crkva uništi i ponizi je dala ploda. Komunisti su poznavali sebe, pa su znali da su i sveštenici ljudi, praveći uslove da bi mogli da se bahate, znali su da je čovek – čovek, a sveštenici nisu čitali Bibliju, nego su se držali kojekakvih predanja, pa su navalili da misle da su Božiji poslanici na Zemlji i nezamenljivi. Na taj način i to što tvrdi da je verno je vremenom postalo ateističko stado, koje je dobro jer samo finansira sveštenstvo, dok daje priloge posle dolaska iz lova na Badnjak, smrzavanja po jezerima za Bogojavljenje, dok se ide na koje kakva poklonička putovanja itd. Nezaboravno mi je kada se Srpska Pravoslavna crkva setila da treba da proglasi Kosovo svetom zemljom u jeku bombardovanja posle 610 godina. Eto, koliko je i njima važno Kosovo.

Pre par godina se povela rasprava, verovatno ponovo da zamajava budale, o obrazovanju kod kuće. Pri tom, nastavnici su skočili, jer im se drma stolica za njihov nerad. Ateisti, jer će neko svoju decu učiti kod kuće o Adamu i Evi, a neće slučajno neko uliti decu da smo svi nastali iz nekog praska i objašnjavati mu kako je to samo odjednom nastalo i kako je sve ovo što koristi (ne samo što vidi) nastalo od jedno beživotnog koacervata, kojih ima još milijarde po vodi i spremaju se hopefully (ne znam srpsku reč) da će jednog dana njihov ‘potomak’ postati neki naučnik i sl… Jel’ to evolucija? Na kraju ništa od toga nije bilo. Navodi se primer Amerike gde je to široko rašireno. Njima je dobro, nama nije. Gde su oni, a gde smo mi???

U Srbiji može čovek da ima izbor, samo ako je odabrao ono što većini odgovara i u raspravi sa nekim, izbor je dozvoljen, samo ako je odabrao ono što je taj neko odabrao.

Uvek su mi zanimljive rasprave u Srbiji. Sada je trend komunizam,ateizam i mesozderstvo. Detetu treba dati izbor, ali… samo ako odabere onako kako meni odgovara!

 

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a comment