Categories
Serbian custom Srpski obicaj Uncategorized

Oglas za posao

Došao je dan, kada ću konačno objaviti oglas za posao. Milanka je postala toliki neradnik i SNS bot da ja to više ne mogu da trpim. Posle Vučićeve posete Americi počela je da tvrdi kako bio Putin trebalo da bude predsednik Amerike i sveta, a znate da ja mislim da je predsednik Buš bio predsednik sveta i da je on za mene živi svetac, koji je imao hrabrosti da pokrene krstaški rat protiv terorizma. Posle je došao crnac na vlast i sve upropasti da bi njegovi muslimani uz pomoć Putina mogli da uprljaju evropsku kulturu. Sada je došao Tramp i njega bih mogla da nazovem predsednikom sveta, ali on nema tu snagu kao predsednik Buš, koji će za mene uvek biti doživotni, demokratski predsednik sveta.

Milanka je sve nenormalnija u podržavanju Vučića. Ona i njen muž imaju nemačke penzije i smatra da je u redu, što je uzeo penzije ovoj sirotinji, mada sirotinja i nije imala penzije dostojne čoveka, ali kad sam rekla da bi trebalo Anglela Merkel da njoj uzme penziju, skočila je da mi objašnjava kako su se oni mučili u Nemačku.

Šta je ona tamo radila, niko ne zna. Kada je dala CV za posao predstavila se da zna nemacki, da ima iskustva u vođenju domaćinstva, da je profesionalna, da voli životinje, da govori španski, da je vredna i odgovorna, da poznaje strane kuhinje. Pored svega toga, rekla je da ima nemačke manire, jer je tamo radila kao upravnica domaćinstva. Moj HR tim mi je nju preporučio, jer je imala najbolje kvalifikacije. Uskoro se ispostavilo da ona ne zna krastavac da oljušti. Od nemačkog zna samo da kaže pet reči, španski zna iz serija i jednom se izlupetala kada su joj naši poslovni partneri iz Španije rekli: “Grasijas!” Ona je počela da viče: “Noooo, noooo, por favor, kom permiso, perdoname, por ke, por ke”. Ljudi su pogledali međusobno zbunjeno, a ona se uhvatila za glavu. Obrukala me je. Ona je lenčuga, koja ništa ne radi, ide s penzionerima po komšiluku i podržava Vučića, komentariše moje momke kao: “Šta će ti taj, deda?” Ili: “Ufff, al ti je ovaj mator.” Pored toga, stalno mi je nalazila neke prilike iz njene rodbine i komšiluka, koji su kreteni kao i ona, a čula sam kako je jednom njenom rođaku rekla: “Budi lep, ona ti je neka izbiračica, ako se tu Uvališ će živiš ko grof. Ništa neće radiš, ona ima pare.” Mislim da vam je jasno kakav je to profil osobe. Zašto se ona toliko motala kod mene? Moja mama je nju uvek ostavljala kada sam htela da joj dam otkaz, jer je kukala i zapomagala kako neće imati od čega da živi. Kad god bi joj neki rođak došao, ona mu je trpala namirnice, koje sam JA plaćala i još je komentarisala: “Nemam ništa drugo da ti dam, ona je u nekoj sekti, pa ne jede jaja i meso inače bi vam tetka dala i šunku.” Dakle, pošto je prevršila meru, a neka se učlani u SNS, pa neka joj nađu oni posao,jer je ona baš za takve, ja sam odlučila da joj nađem zameni. Postaviću dole uslove za posao i možete slati svoje prijave na MOJ imejl: moderna.pevacica@yahoo.com. Prijave šaljite sa oznakom “Za posao” i ne šaljite gluposti i ne pokušavajte da budete duhoviti, pošto ja to ne čitam. Samo ozbiljni će biti prihvaćeni i biće kontaktirani mejlom oko daljih uslova.

N. B. Ja dolazim iz civilizovanog sveta i kućna pomoćnica ima vrlo zahtevan i odgovoran posao, tako da je potrebno da ispunjava određene uslove. KOd mene kućna pomoćnica nije rob, kako komunisti misle, već radnica zaposlena na održavanju higijene i vođenju domaćinstva.

Oglas za kućnu pomoćnicu

Mesto: Beograd, preciznije centar Novog Beograda
Stručna sprema: Nebitna
Radno vreme: Po dogovoru

Potrebna nam je, pre svega ženska osoba, ali može i muškarac, koja bi zivela u porodici i obavljala sve kucne poslove, sređivanje stana, održavanje higijene, peglanje, kuvanje i sl. Stan i hrana su obezbeđeni. Radno vreme je cele nedelje i ceo dan. Slobodan dan po dogovoru. Može i više dana, ali da se naglasi unapred. Pored toga važno je da osoba može da putuje sa mnom i da zna da se ponaša. Svi troškovi puta biće pokriveni.

Znanje i veštine
Potrebna je žena koja je pouzdana, vredna, komunikativna, strpljiva, vaspitana, prijatna, prilagodljiva, slobodna, ljubazna i koja je fizički spremna da iznese ovaj posao. Ponekad ovaj posao zahteva pripremu određenih porodičnih i poslovnih događaja.

Znanje engleskog jezika, poželjno je još jednog (znanje jezika će biti provereno)
Osnovni rad na kompjuteru.
Veština kuvanja. Veganska kuhinja. Poznavanje domaće kuhinje, srbske, ali i međunarodnih, pre svega jevrejske.
Znanje čitanja i pisanja.
Poznavanje bontona, lepih manira i služenja.
Poznavanje tradicije i srbskih običaja (nebitno iz kog je kraja, ali da bude prilagodljiva)
Poznavanje književnosti, istorije.
Ljubav prema životinjama.
Poznavanje rada na kućnim aparatima.
Zdrava pre svega mentalno i fizički.
Da ne laže.
Da nije osuđivana.
Sposobnost timskog rada i vođenja tima.
Da voli muziku!!!!

Radno iskustvo
Osoba bi trebalo da već ima iskustva u održavanju tuđih stanova ili da je vodila domaćinstvo. Ukoliko osoba ispunjava gore navedeno može da bude i bez iskustva.

Profil kandidata
Traži se, pre svega, ženska osoba, ali može i muškarac, godine nisu bitne, ali je bolje da bude srednjih godina i starija. Političko ubeđenje nije bitno, ali poželjno je da nema komunističku prošlost i komunističke pretke, jer su oni navikli ništa da ne rade i kada ih nešto zamolite ispada kao da ste najgori izrabljivač iako to spada u opis posla i plata je odlična.

Smeštaj
Obezbeđen je stan i udobna soba. Stan je lak za održavanje. Na dobroj je lokaciji u blizini je tržnih centara, šetališta. Ima pokrivene sve troškove hrane, mobilnog telefona, interneta, računa. Plata je redovna, mesečna 750 E u dinarima na račun i prijava i zdravstveno osiguranje.

Napomena
Ne traži se vođa proleterijata, već odgovorna radnica. Prijave slati na imejl: moderna.pevacica@yahoo.com

Samo ozbiljne kandidati će biti kontaktirani. 

 

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

3 replies on “Oglas za posao”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s