Categories
Lifestyle Serbian custom Srpski obicaj Uncategorized World policy

Moje poreklo

Kada ste poznata i ultrapopularna zvezda i uticajna tviterasica uvek ste na meti dobrih, ali i zlobnih ljudi. Ono što je sigurno, kada sam JA u pitanju, je da MENE svi vole. Cica je neko ko unosi radost u tužnu svakodnevicu.
Poznato je da je moja ciljna grupa za udaju Bosna ili Hrvatska krajina. Na svojim proputovanjima i nastupima sam upoznala ljude iz tih krajeva. Bosanci su svakako mnog bolji ljudi, ali ti hrvatski Krajšnici su nekako upotrebljivi, jer uvek imate nekog ko vam je muž, a koji će lajati na nekog kada treba. Prosto su mi ljudi iz tih krajeva bolji frajeri na oko. Ipak, ja ne volim da grešim dušu i uvek kažem onako kako jeste, iako me to često košta napada. Juče me je jedna devojka napala, zato što sam rekla da su izbeglice iz Hrvatske kukavice. Znate dobro moju istoriju i znate da sam JA završila vojni rok u Izraelu. Kod nas je junak neko ko se bori do poslednjeg, dok se u Krajini taj pojam odnosi na nekog ko je uhvatio maglu i ostavio svoje ognjište o kojem sanja, dok po pečenjarama slave neku svoju, njima slavnu, prošlost. Ta devojka je između ostalog, MENE poslala u moje selo, a sve te izbeglice, generalno, po uzoru na njihovog idejnog vođu, koji ih je i dovukao ovde nas svrstavaju u “probisvete sa Terazija”. Ja ne ulazim sa glupim ljudima i prihvatim to, jer nemam šta da objašnjavam nekom, čiji mozak funkcioniše kao mozak kukavice. Ne volim da pišem previše o svom poreklu, ali njoj sam ispričala, pa ću onda i vama, dragi moji ljubimci.
Moje poreklo je iz Crne Gore, neću navoditi pleme i mesto, jer to više nije ni važno. Moj čukundeda je učestvovao u oba Balkanska rata. U Prvom balkanskom ratu borio se protiv Turaka. On je iz Crne Gore, vođen patriotskim motivima i verom u Srbstvo, a naravno, poput njegove čukununuke, MENE, nije voleo Turke i Islam. U I balkanskom ratu, on je ranjen. U tom ratu je dobio orden za hrabrost. Tada se oredenje delilo za zasluge, a ne za ulepšavanje kao što to dele komunisti, Rusi, Tito, tek Toma i Vučić. Posle tog rata on je došao u Beograd i osnovao je svoju porodicu. Moj pradeda je rođen u Beogradu. Kada su Bugari, poznati ruski saveznici, a tada su ih Rusi i podržavali započeli Drugi balkanski rat, moj čukundeda je je ponovo krenuo u rat. Ovog puta protiv rusofilskih Bugara.
Naravno, učestvovao je u I svetskom ratu, ali je umro 1939. godine. Najverovatnije bi učestvovao i u II svetskom ratu, ali je tu učestvovao moj pradeda. Naravno, pradeda je bio četnik. Moj deda je rođen 1932. godine i kao dete je živeo u okupiranom Beogradu, sa mojom prabakom. Posle rata mog pradedu su ubili komunisti i oduzeli sve što su mogli, po ruskom, komunističkom modelu. Imovina je bila pozamašna. Prabaka je jako ponižavana, a ona je bila Hercegovka i znala je za čast i pošetenje i nije dozvolila da je neki rusofilski komunista, partizan ponizi. Odgajala je mog dedu kako je mogla u nemaštini. Moj deda se oženio i dobio je samo moju majku. Moja mama je uvek bila označena kao četničko dete. Živeli su u jako teškim uslovima. Obrazovala se i završila fakultet. Jednom prilikom otišla je u posetu svetim mestima u Izrael. To nije bilo popularno u komunističkom monstrumu zvanom SFRJ, ali ona je tamo otišla sa drugaricom. Slučajno je našla tamo posao, kao inženjerka. Prodala je svoj patent za navodnjavanje i vrlo brzo uspela da napravi ogroman biznis.

Nisam previše detaljisala, ali mislim da i nema potrebe. Jedna sam od retkih koja se bori protiv lokal fašizma u Srbiji i grozim se kada neka tamo nadrdnadana baba ili “Novosti” osuđuju neke ljude, koji su došli u Beograd za boljim životom, jer je to pravo svih nas. Svako ima pravo da želi za sebe bolji život, ali ne da ponižava nekog drugog.

Sloboda za sve!

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s