Categories
Lifestyle Literature Ljubavni zivot Love Life Pozitivne misli Uncategorized World policy

Cenzura

Primetili ste da me nema, drugari, na Tviteru, ali ponovo je došlo do progona. Znate koliko sam ja nežna i krhka devojka, koja se bori za prava ljudi, biljaka i životinja i za mir u svetu. Znate da sam uvek vesela i da podržavam pravu ljubav, posebno što sam zaljubljena iskreno, ali tužno.
Islamski teroristi su prijavili moj tvit u kojem pozivam na mir u svetu povodom odluke predsednika Trampa da Jerusalim proglasi glavnim gradom Izraela. To je veliki korak za čovečanstvo, pošto je to mesto gde je Bog stvorio Adam i odakle je počeo da se širi svet. Više puta sam išla u Jerusalim kao mala devojčica i tinejđerka i uvek sam ga doživljavala kao glavni grad sveta, a ne samo Izraela. Predsednik Tramp je uspeo da uradi ono što niko nije u svetu smeo da pokaže da je hrabar. Nažalost, islamski teroristi su me prijavili, sada Tviter traži gomilu nekih gluposti da potvrdim moj identitet, a JA sam TA koja jesam, koja sam bila i koja ću biti.
Najteže me je pogodilo, jer neću malo tvitovati sa mojim drugarima i ispričati neku od mojih svakodnevnih pozitivnih priča i pokazati ljubav i poštovanje prema MOJIM drugarima. Ovo je prilika da se pokaže da ona glupa teorija zavere da ceo svet kontrolišu Jevreji, jer da kontrolišu ne bi blokirali MENE, samovašu ljupku, iskrenu, naivnu i čestitu Cicu.
Moraću malo da primenim nešto, ali gledam da što pre nešto uradim u vezi sa Tviterom da ne biste propustili MOJE tvitove.
Kao i uvek, volim vas baš, baš mnogo.

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s