Categories
Lifestyle Ljubavni zivot Love Life Pozitivne misli Uncategorized

Zbunjena

Upravo mi se javila moja najbolja drugarica Maca. Ona je super devojka, ali je neki baksuz, uvek nadje nekog glupog dečka. Ovog puta mi je ispričala kako je najbolji drug njenog tate se uvalio u debeli problem. On je malo izgubljen u vremenu i prostoru ima 45 godina, sladak je i stalno putuje negde. Vodi neki život plejboja. Ja sam, inače, saznala za njega da voli svašta da isproba u ljubavi, pa sam tako i saznala da je bio u vezi s jednim dečkom sa Saobraćajnog fakulteta, ali o tome niko ništa ne priča, ali ja ću sada ispričati. Macin tata i ja stalno flertujemo, ali osim flerta nema ništa između nas. On to zna, ja to znam, ali njegova bivša žena, Macina maćeha, ne zna. Stalno ima neke ljubomorne ispade. Prošli put me je gađala cipelom, ali je promašila. Srećom.

Ali da pređem na stvar. Taj mali koji je bio u vezi sa Igorom ima neku devojku, a ta devojka njega vuče za nos. Te voli ga, te ne voli ga i dok ne zna gde se nalazi nađe se negde sa tim Igorom, oni se vide i “Ćao, ćao” do sledećeg puta. Međutim, taj mali ga je pozvao i rekao mu je da mu jako nedostaje, a da se rastužio, jer je hteo da veri tu devojku, koja ga zeza, ali da nije mogao zbog Igora.

Maca me je pitala, šta da kaže Igoru. Ja sam morala da nacrtam na papiru sve te odnose. Ja nisam mogla da se snađem u svemu tome, pa sam joj rekla da kaže tati da sam slobodna posle podne.

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s