Sarin tata

Odlučila sam, ipak, da vam napišem o Sarinom tati i o tome šta se dešava, ko je, šta je. Njega viđam kada idem na fitnes sa Mirom. Mira i ja smo super drugarice. Znamo se ne znam koliko godina. Ona se bavi ne znam tačno s čim, jer čim počne da priča o poslu ja se isključim, jer je ona tipična prrdstavnica komunističke radničke klase i na poslu ne radi ništa, a kuka kao da radi na pirinčanom polju u Kini. Ona ima neku ćerku. JA je ne podnosim, jer je dete umišljeno, bezobrazno, dosadno, glupo i netalentovano. Mira je bila dobra šahistkinja i ona gura ovu malu… toliko me nervira da ni ime ne mogu da joj zapamtima, a ima već 6 ili 7 godina, a i ta deca iz njenog razreda su kao ona. Nju Mira forisira do besvesti, a dete nije za to. Prvo fizički i psihički nije za šah, jer je mala vesela i živahna, a nije ni intelektualno, jer je glupa. Ja sam odavno shvatila da je šah za glupe ljude, jer osim šaha oni ništa drugo ne znaju. Mala nije glupa, ali je zato pokvarena do srži. Iz njenih očiju sija zloba i ona misli da je najbolja, ali… NIJE. Mira i ja se lepo družimo, a ja tu malu mislim da se zove Teodora ili Jana ili Mia znam da je nešto što sada svi koriste, prosto ignorišem. Jednom me je pitala pred svima da li me pecka kad me dečko ljubi, jer ima bradu. Bilo mi je neprijatno da pričam o svom dečku pred svima i o našem odnosu. Ipak, ne volim da pričam o njoj, jer je dete jako zlobno.
Mira i ja idemo na fitnes od februara. Ona je malo dosadna na fitnesu, jer kasni. Često se prenemaže, pa ne mogu da radim neke vežbe, kada vidim nekog super tipa. Kada se šmekamo preko ogledala neki tip i ja, Mira dođe i počne da mi zanoveta. Ne zna da radi neku vežbu i onda ja moram da prekinem to gledanje da bi ona uzela tegić od pola kile. Onda se ona prenemaže i beči. Ima glupe komentare i jako slabo napreduje. Neće nikad smršati, jer nije posvećena vežbačica poput mene. Ova njena ćerka ide u školu sa jednom devojčicom Sarom. Ta mala je dosadna. Dete nije lošeg karaktera, ali ne zna da se zeza i jako je sebično, jer misli na sebe. Ipak, bezbrižna je i nije zla prema drugima. Kada smo krenule na fitnes, odjednom je počeo da dolazi jedan sladak tip. Prvi put kada sam ga videla, pomislila sam da ću se udati za njega. Sladak je, crn, ima neku bradu od tri dana i ima neki malo tupav pogled, ali je to meni uvek slatko. Ispalo je da se on i Mira znaju, jer njegova ćerka ide sa ovom malom, da li u školu ili šah. Ja sam krajičkom okom gledala kako je sladak, jer sam mislila da nije oženjen, ali kad sam saznala da on ima ćerku, ja sam se jednostavno povukla, jer poštujem svetost braka. Razvedeni, oženjeni, razdvojeni, nedefinisani me ne zanimaju. Polako smo počeli da se šmekamo i on je počeo da mi se javlja i ja njemu. Pričala sam Miri jednom kako mi se svideo neki tip koji vozi đipa, i prošli put, eto njega u đipu. Nešto uvek priča o parama. Stalno priča o toj njegovoj ćerki i par puta sam je videla, kada smo išle zajedno u park. Mala liči na njega, obično dete, ali on me tako nekako izaziva. 
JA sa njim ne vidim sa njim budućnost, jer je oženjen, ali ću malo da se igram s njim.

Advertisements

2 thoughts on “Sarin tata

 1. Poštovana, pratim ali ne razumem dve stvari iz teksta: jel Mirina mala glupa ili nije glupa i drugo, jel vas oženjeni zanimaju ili ne zanimaju.
  Vasa obožavateljka s Tvitera
  Marija

  Like

  1. Duso, napravila sam gresku u kucanju. Ta mala jeste glupa i jako umisljena. Ozenjeni me NE zanimaju, jer ja postujem svetost braka, duso.
   Hvala ti sto pratis moj blog, posto mnogi prate, ali se plase da komentarisu.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s