Categories
Lifestyle Ljubavni zivot Love Life music muzika Pozitivne misli Uncategorized

Smešak

Danas sam išla sa Mimijem, njegovom porodicom i Bebom na neki izlet u neku divljinu. Nisam ukapirala gde se to nalazi, ali sam ubrzo ukapirala da tu nema ničeg zanimljivog. To je ukapirao i Mimi i stalno je kukao, prenemagao se, bečio se, sve dok nije došao na neku poljanu da igramo fidbal on i JA. A ja sam se baš lepo obukla: roze haljinicu, roze šeširić i pošto sam znala da mi čeka pešačenje obula sam svoje roze papučice sa pufnicom. Bila sam jako šik. Bilo je nekoliko tipova, koji su mi se nešto smeškali i nekih koji su mi tražili broj, ali sam, ipak, shvatila da sam i dalje, iako sam mislila da nisam i da je gotovo, zaljubljena u onog dečka, o kojem često pišem. Srećom, imala sam Tviter, pa sam malo komunicirala sa vama drugari, ali sam bila totalno diskonektovana. Trenutno je u Srbiji moji bivši dečko iz Italije. On je malo nedefinisan, ali neću da širim dalje glavnu temu. To je moja bivša najbolja drugarica Jeca. Iako sam bila totalno odsečena od sveta, vidim ja na Instagramu mog bivšeg dečka tu moju najbolju drugaricu Jecu.

Jeca i ja smo se upoznale jako davno. Ona je igrala balet, ali nije bila nešto, pa se počela da bavi igranjem. Išla je jednog leta u Španiju i tu smo se upoznale, kada sam ja igrala na Ibici. Iako smo se brzo združile,ona je mene nervirala, jer se puno smeje. Deluje kao nežna, krhka osoba, kao i sve balerine. Uvek je raspoložena i stalno se smeje. Uve kažem da onaj ko se smeje, duboko u sebi plače i u ovom slučaju je bilo tačno.

Jeca i ja smo nastupale na Ibici zajedno, jer sam mogla da ispravim njene greške. Ona se stalno smejala i stalno prizvala neki sumnjive ljude da nas prate. Kada sam došla u Srbiju, odmah smo se našle. Kod nje ‘med i mleko’. Počnemo nas dve da vežbamo i nastupamo zajedno, kad ona meni uzima pare iza leđa, muva se s klijentima, kasni. JA sam njoj skrenula pažnju na to, ali ona se pravila luda i prestale smo da se družimo.

Večeras pogledam JA instgram bivseg dečka, kad vidim Jecu kao rodu sa knjunom. Malo pogledam, naravno ezi se i otkrijem da je ona u vezi sa jednim plesačem, koji je i mene muvao, ali nije imao sreće, jer podržavam Ukraniju. Sada se više ne smeje bez razloga, posebno zato što taj plesač može da joj bude grandmama.

 

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s