Categories
family Lifestyle Ljubavni zivot Love Life Uncategorized

Calabria Campania

Na kraju sam morala da napišem #blog o svemu što mi se desilo poslednjih dana, jer sam upravo saznala o čemu se sve radi, a mislim da će i vama biti lakše. Poslednjih nekoliko nedelja se viđam sa mojim bivšim dečkom iz Italije, ja ga zovem inicijalima RB. Lakše mi je tako. I meni, a znam da je lakše i vama. Mnogi od vas prilično burno doživljavaju šta se sve dešava sa njim, jer se sa MNOM i njim ne dešava ništa.

On je bio oženjen sa jednom mojom drugaricom. Ona je veterinarka. Kada smo se upoznali on je bio s njom u braku i negde je tada odlučio da se razvede od nje. Ona je razumna žena i odlučila je da se razvedu. Oni imaju nekoliko dece zajedno. Kada se on odvojio od nje, ja sam bila u vezama sa razvedenima, što sada nema šanse da uradim. Isto tako, sam bila i u veza sa rastavljenim osobama. Nas dvoje smo bili, mislim, mesec i po zajedno, možda i više, ali on kaže četiri meseca. neobično mi je to, jer sam retko bila u dugim vezama u to vreme. Kada smo raskinuli, on se upoznao s nekom devojkom, koja je starija par godina od mene. Venčali su se, dobili dete. Mi smo se čuli povremeno. Ta njegova sadašnja žena je moja najbolja drugarica. Sada je on došao u Srbiju da vidi i da se se vidimo, međutim, u početku nisam obraćala pažnju previše, jer je on zabranjeni muškarac za mene, ali posle mi je čak i par puta nabacio da sam devojka za njega. Ja sam to kuuulirala. Stalno je kod mene dolazio, a sada je prešao da živi kod mene dok je ovde u Srbiji.

On kao osoba je jako dosadan. Lav je u horoskopu i nije u stanju ništa sam da uradi. Uvek mora neko nešto da odluči za njega. Njegova bivša žena, JA ili njegova sadašnja žena. Njegova majka mene obožava. Njegov otac je oduševljen sa mnom. Oni su mene želeli za snajku, ali ja sam shvatila da bih morala da vodim računa o njemu. Inače se jako, jako prenemaže i stalno kuka kao i svi Italijani. On jeste i zgodan i lep. Stalno nešto zanoveta, priča, mlatara rukama. Iako izgleda temperamentan i dinamičan, po karakteru on nema pojma sa životom i ništa ne zna sam da donese odluku.

Sad me je pozvala moja bivša najbolja drugarica. Ime nije bitno, jer više nije najbolja, ali smo dobre. Ona je ranije bila striptizeta, onda je radila u poslovnoj pratnji, na kraju se udala za nekog tipa, pa se razvela i sada radi kao neka menidjerka u ugostiteljstvu u jednom hotelu. Ona mi je ispričala da je kod njih u hotelu bio neki mnogo dosadan Italijan. On je mnogo sladak, ali je stalno kukao i rekao im je da je odlučio da se razvede i oženi sa jednom devojkom iz Srbije. Ispričao je celu životnu priču, stalno je komentarisao i žalio se na smeštaj, hranu, piće. Kaže da je rekao da će otići da živi kod te neke devojke i da će se ona na kraju udati za njega. 

Jasno vam je da sam u pitanju JA. On se non-stop mota ovde kod mene i govori mi da sam lepa i zgodna i da jedino JA imam razumevanja za njega i život, koji se polako ruši. JA mu stalno govorim da treba da razgovara sa svojom ženom, ali ne. On stalno hoće da bude sa mnom. Čak i spavamo u istom krevetu, pošto on ne može da spava jer je tužan i usamljen. Ljudi kažu da sam u španskoj seriji. Komšinica misli da sam se udala. Milanka hoće da ga odvede da jede pljeskavice i čevape. NE znam, šta da radim.

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s