Categories
family Lifestyle Ljubavni zivot Love Life Serbian custom Srpski obicaj Uncategorized World policy

Kristalna kugla 2

Malo sam se rastužila i osetila setnom večeras, jer sam jednoj devojci spomenula jednog dečka, koji mi se sviđao, a onda sam joj pokazala sliku jednog s kojim je trebalo da budem u vezi, ali glupi zakoni su nas sprečavali, jer sam ja bila maloletna. Mi smo se nešto ljubili, muvali, viđali tajno, jer je on bio oženjen. Često mi se to dešavalo, a ljubav ne zna za zakon. Posle me se setio, kada je trebalo da glumi u nekom filmu detektiva o ubistvu neke švedske političarke, koje je počinio neki Srbin. Taj njegov brak nije mogao da potraje, jer sam se i ja njemu sviđala, a posle se tukao s njom. Svašta je bilo. Tako malo tužna odlučila sam da odem kod mame da se malo smirim i da me zagrli. Čak i ja Samovaša Super Cica nekada poželim da budem obična mamina devojčica. Dok sam pričala sa njom i smejala se neki šalama, pozvao me je bivši dečko. On je sladak, ima 40 godina, često se vidjamo i super mi je drug. Bivši je, jer još uvek ne zna šta hoće u životu i neće da se ženi, “jer ima vremena”. Meni se on sviđa, jer je obrazovan, poliglota je, duhovit je, sladak je, ali je malo ograničen, pošto neće da me prati na Tviteru. Kaže da sam previše oštra, iako zna da sam nežna i da se plaši da će ga naći teroristi, ako me bude pratio. JA sam mu rekla: “Duso, ne brini, Cica će te spasiti.” On smatra da je on muškarac i da ne treba JA njega da branim, već on mene i zato me ne prati. Čudno?!

Pozvao me je i rekao mi da ga je večeras pozvala Milanka i rekla da sutra obavezno dođe kod nas, ali da meni ništa ne govori. Pošto on zna ko je i šta je Milanka, a dovoljno je vaspitan da zna gde je posluzi mesto, pitao me je da li je sve u redu. JA sam se začudila, ali sam bila kod Mame, pa nisam htela da dižem paniku. Gde ima dima, tu ima vatre. Odem ja od mame kući, kad dočekuje mene Milanka sa nekom crvenom maramom oko glave. Mislim se: – Ostavila sam je normalnu, šta se sad dešava?!

JA: – Milanka, dušo, jel sve u redu?
Milanka (U nekoj crvenoj haljini ko Luis sa crvenom maramom oko glave. Diže ruke rašireni prstiju zatvara oči i viče ko Indijanci): Uuuuuu, uuuuuuu! U-u! U-u! Uuuuuu, uuuuuu! U-u! Dušman leže, dušman pada! (Spušta ruke ispred mene i spušta ka podu).
JA: Milanka, šta se to dešava? Kakav je to trans, dušo? Jel se drogiraš? Šta je bilo?
Milanka počinje da se okreće oko sebe i da nešto mrmlja sebi u brk o nekim dušmanima i veštici.

Razmišljam da li da zovem hitnu pomoć da je strpaju u ludnicu ili da je polijem vodom. Odjednom ona stade prema meni i kaže da joj je juče rekla vračara da ima u kući jedna osoba, koja puno priča, naređuje i nije udata. Ona je shvatila da sam to JA i ova joj je rekla da uzme dlake iz repa bele životinje, najbolje mačke i da zašije u postavu nekim momcima za koje ona misli da me vole da bi me oženili. Ponovo sam mislila da pozovem hitnu pomoć. Kada sam joj rekla da me je zvao bivši da mi kaže da će doći, ona mi je rekla da je spremila dlake i da je očupala rep od moje pudlice Soledad. Rekla mi je da je pozvala nekoliko mojih drugova, uključujući i sadašnjeg dečka i da će ima zašiti na brzinu u postavu tu amajliju da oni odluče da me ožene. 

Bukvalno mi se slošilo. Kada sam otišla, videla sam da je Soledad potpuno unezverena. Videla sam da joj je rep očupan. Potpuno sam se zgrozila. Milanka mi je rekla da nije imala nigde neku belu životinju, pa je skinula pudlicin rep.

Drugari, meni je bukvalno pala klapna. JA sam htela da skočim da je zadavim. Šta ja sutra da kažem dečku, a otkrije koliko je Milankino ludilo uhvatilo maha. Rekla sam joj da se smiri i da se opamet koliko je moguće. Da se ne brine za moj brak i da slučajno nekom nešto nije vračala.Mislim da je ovo vrhunac ludila do sada, ali znam da će Milanka još nešto lupiti, pošto ne moći ona da izdrži. 

Pomislila sam, šta da JA kažem sutra dečku, kada on otkrije dlake od Soledad ili tavko nešto. Šta god da kažem neće verovati da toliko ljudi ima koji su maloumni.

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s