Categories
Ljubavni zivot Love Life Pozitivne misli Uncategorized

Dečko koji je mnogo znao

Spomenula sam da sam se videla sa dečkom koji mi se sviđa, pa na zahtev jedne ljupke blogerke, ipak sam odlučila na napišem šta se desilo na našem sastanku. 

Već sam u više navrata pisala o jednom dečku, koji mi je sviđa, a nismo u vezi, a ja želim da budemo u vezi, ali on kao ima neku devojku, a ja sam se malo puvukla, jer znam da ćemo na kraju biti u vezi pošto sam iskrena, simpatična, vsela, pozitivna, lepa, zgodna, što bi se pre par godina reklo: Riba u fulu! Mene svi obožavaju, pa tako sam se i njemu svidela. Meni je on bio simpa, ali sam osetila nešto kod njega, što nisam ni kod kog drugog u životu. To je bila energija, još kada sam saznala da je on pun para kao Amerika, pa stvar je bila jasna, ali nisam mogla da kažem da smo jedno za drugo. 

Uglavnom, tada sam se muvala sa nekim ne sećam se da li je bio inženjer ili arhitekta ili neki tajkun, ali nekako nije bilo vreme za njega. U stvari, da vam iskreno kažem, plašila sam se da će se desiti to što se i desilo – ja sam se (ludo) zaljubila u njega. I tako sam ja zaljubljena u njega vec skorodve godine, a dosada mi se desilo samo tri puta da se tako zaljubim u nekog. Zaljubljena sam bila u jednog dečka.. čoveka šesnaest godina. Na kraju sam bila sa njim u vezi, koja me je potpuno promenila. Njegova bivša žena sa njegovom pokvarenom decom živi i dalje u mom stanu, jer smo bile najbolje drugarice. Ovaj dečko je bio nešto sasvim novo i drugačije. Moja zaljubljenost je, ipak meni najvažnija, jer je iskrena.

Ovaj uvod je bio potreban, da biste shvatili, koliko je moja zaljubljenost iskrena, šašava, pa samim tim i iskrena opet, ali i potpuno slepa, i time ponovo iskrena. Zaboravila sam da napišem da se sada radujem što je u vezi sa tom nekom devojkom. Od kada je sa njom, on se sve više i više menja. Rekla bih pokazuje pravo lice. I vidim ono što sam videla prvog dana, a da on nije tako sjajan čovek, ali sam se ja zacopala, pa nisam obraćala pažnju. Sve više su to neki zlobni komentari na račun njegovih prijatelja, saradnika. Čudni politički komentari, antisrbstvo, indirektno divljenje Hrvatima, što je nekako karakteristično za Srbe. Dakle, to nije osoba u koju sam se ja zaljubila, odn. to je sve manje osoba u koju sam se ja zaljubila. Ja se nikada ne foliram da bih došla do cilja, a kod njega mi se upravo to čini da je bilo. Da ne dužim dalje…

Sinoć sam se videla sa dečkom, koji mi se sviđa. On nije lep, ali je meni lep, on je bucmast, ali meni je zgodan, on je malo trapav, ali meni je najspretniji. On ima stomak, koji je za mene stomačić. Ja sam bila presrećna, jer smo se našli u Knezu, a on je odmah počeo da priča o sebi i toj njegovoj devojci, prema kojoj sam ravnodušna. Onda je počeo da priča koliko ima para, odn. da se hvali(še) i da mi obrazlaže svoje planove za predstojeće putovanje sa tom devojkom. Nisam slušala kuda, jer me nije zanimalo, ali sam više puta sebi rekla da treba da slušam, da mogu kasnije da sklopim kockice. Pored toga, pre neki dan mi je rekao nešto što me je šokiralo, a to je da on mrzi vegane, a meni je pričao kako su vegani najdivniji ljudi na svetu, a znate da sam ja veganka od kada sam se rodila. On je uzeo viski, a ja čajić. Gledala sam njegovu frizuru i zaliske, njegove tamne oči, stomačić, koji je se video ispod majice. Sve vreme sam htela da ga poljubim i kažem mu da je najbolji na svetu, ali stalno je pričao o toj dosadnoj devojci, pa nisam imala snage za taj korak. Posle sat i po krenuli smo. On je hteo da plati, ali ja nisam htela, vec sam platila naše piće i ostavila konobarici bakšiš sto dinara, a ona je bila presrećna i rekla mi je: “Cico, ti tako imaš svetski stil. Roze haljinica uz telo i te platforme su na tebi nešto što ne izlazi iz mode.” Otišla sam kući, govoreći sebi da ne mislim na njega, ali sam ponovo počela da prelistavam i analiziram naš razgovor.

Niko ne zna šta ga čeka. Ljubav je nešto najlepše i najteže, što čoveka snađe. Ljubav je negde out there.

By Moderna Pevacica

Sad sam i blogerka. Bas sam coool.

Ceterum censeo Russiam esse delendam.

2 replies on “Dečko koji je mnogo znao”

Kao sto si mogla da procitaš, on je bio zaljubljen u mene, pa sam sada ja u njega. Prosto mi se sviđa. Šta da radim?! Kako kaže jedna čuvena narodna pesma: “Ljubav je slepa, gubiš vid. Nemoj glavom kroz zid!” A ja kad volim, ja volim. 🙂

Liked by 1 person

Leave a comment